Малък фото-трик при снимане на цветя

Как да си направим снимка на цвете, като избягаме от баналната гледна точка при снимане, така че нашата фотография да е визуално по-атрактивна - полезни трикове.


Реклами от Google.

Реклами от Google.
Повече за фотографията.


Фотография (на старогръцки: φως / φωτος - светлина и γραφω - пиша, писец, четка; светопис - техника на рисуване със светлина) се нарича процесът на създаване на изображения на реални обекти с помощта на светлината върху фоточувствителни материали (филм) или електронно. За целта се използват фотоапарати. Фотографията е едновременно теория, техника и метод за съхраняването на видими образи и клон от графичните изкуства, използващ тези техники като средство. Продуктът на фотографията се нарича фотографска снимка или просто снимка.

В по-общия смисъл на думата фотографията е изкуство за получаване на фотоснимки, където основният творчески процес се заключава в търсене и намиране на композиция, подходящо осветление и момент. Всичко това се определя от опита и уменията на фотографа, а също и от неговите предпочитания и вкус. Фотографията има многобройни приложения в изкуството, науката, бизнеса и развлеченията.