10-те най-интересни статии от блога, през 2010-та година.

Сравнение на смартфони.
Едно много интересно сравнение на последни модели смартфони (smartphones) можете да намерите в сайта, който искам да Ви покажа. В него имате възможност да определите, до колко полезна и важна за Вас е дадена функционалност от телефона, като натиснете съответно "Not" "Quite" или "Very" в първата колона от таблицата. Така, след като изберете всички полета с функции, в най-долната част на сайта (последният ред в таблицата) ще можете да видите точките, които е събрал всеки смартфон, спрямо вашите критерии за важност, ще разберете кой е... виж цялата статияSkype - изненада с емотикони.
КОПИРАЙТЕ КОДА И ГО ПУСНЕТЕ НА ПРИЯТЕЛ/КА ЗА ДА ГО/Я ИЗНЕНАДАТЕ.
(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun) (sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(h)(h)(h)(sun)(h)(h)(h)(sun)(sun)(sun)
(sun)(h)(h)(inlove)(inlove)(h)(h)(h)(inlove)(inlove)(h)(h)(sun)
(h)(h)(inlove)(inlove):*(inlove)(inlove)(inlove):*(inlove)(inlove)(h)(h)
(h)(h)(inlove):*:*:*(inlove):*:*:*(inlove)(h)(h)
(h)(h)(inlove):*:*:*:*:*:*:*(inlove)(h)(h)
(sun)(h)(h)(inlove):*:*:*:*:*(inlove)(h)(h)(sun)
(sun)(sun)(h)(h)(inlove):*:*:*(inlove)(h)(h)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(h)(h)(inlove):*(inlove)(h)(h)(sun)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(sun)(h)(h)(inlove)(h)(h)(sun)(sun)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(h)(h)(h)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(h)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)(sun)
виж цялата статияСнимки с големи размери за печат.
...най-странното е, когато пък вземеш снимка, която свободно може да бъде свалена от всички и пльоснеш от горе лого. Много снимки на мобилни телефони Нокиа са "украсени" по този начин и това ме доведе до идеята за тази кратка статия, като искам да Ви покажа едно място от където можете да вземете снимки с големи размери на мобилни телефони Нокиа с перфектно качество дори за печат. виж цялата статияЛиберия - държава без тоалетни но с много GSM-и !?
Либерия е основана през 1822 г. като колония на освободени роби от САЩ и поради това носи името Либерия (от англ. Liberty — „свобода“). Знамето на Либерия е много подобно на това на САЩ, разликата е само в броя на звездите. Първото нещо, с което се захващат същите тези бивши роби след основаването на държавата е... търговия с роби. Може би заради навиците, които са възприели от бившите си господари. Причината за написването на тази статия обаче, не е нито географска нито... виж цялата статия


Реклами от Google.


Как печели пари Фейсбук.
facebook money Тази година, списание Тайм избра създателя на Фейсбук Марк Зукенберг за личност на годината. Вижте една много интересна инфо-графика за историята на Фейсбук и за това, колко пари са инвестирани там, преди да започне наистина да печели... виж цялата статияГодишни статистики за България.
Идва краят на 2010 година и навсякъде в мрежата, могат да се видят най-различни статистики. Реших и аз да не изоставам в показването им и сега искам да предложа на Вашето внимание няколко такива... специално за България. Вижте кои са най-използваните мобилни операционни системи, кои са най-използваните браузъри и кои са най-използваните социални медии в България през 2010г... виж цялата статияАх тези японци !
Една анкета на тема "Най-разпознаваемият продукт за 2010 година" проведена от японска рекламна агенция, показва много интересни резултати. Оказва се, че един от най-познатите за японците продукт е... лютив сос подобен на този, който ние си сипваме в шкембе чорбата! Той е класиран на завидното... виж цялата статияiPad ресурси
iPad Отдавна на пазара има таблет PC-та, но хората "полудяха" изключително много по таблета на Епъл... iPad. За съжаление или пък за радост в България такова "полудяване" не се случи, но аз искам да Ви споделя няколко линка, от които да си свалите:
Икони за iPad
Икони на iPad
Уолпейпъри за iPad
Уолпейпъри за iPad
Уолпейпъри за iPad виж цялата статияИнтернет отделя въглероден диоксид !?
Доказан факт е, че интернет е нещо достъпно, полезно и удобно за ползване, за съжаление обаче е и нещо, което вреди доста на околната среда. Оказва се, че ако конвертираме само търсенията в Google за един месец в CO2 се получават 260 000кг., същото количество би било произведено от фризер захранван в продължение на... виж цялата статияГуидо Даниеле и боди артът.
...от 1986 г. се занимава с аерографно рисуване, като работи декор за списания и печатната реклама, както и ТВ реклами и програми. След това Даниеле започва да развива една нова техника на "тяло-живопис" или така нареченият боди-арт... виж цялата статия

Реклами от Google.